Reactie plaatsen

Reacties

Billy Hubenet
5 dagen geleden

Yacine en collega leveren topprestatie! Ze doen echt extra hun best om het naar jouw zin te installeren. Ziet er keurig uit.
Een maand tussen offerte en installatie. Afspraken worden perfect nagekomen, goede prijs/kwaliteit. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.

Radjes Lalaram
21 dagen geleden

12 zonnepanelen geplaatst door Youssef en collega. Topwerk geleverd, binnen circa 5 uur. Vanaf de offerteaanvraag en het deskundig advies door Yacine tot na de plaatsing is alles keurig verlopen. Na devplaatsing de factuur en het stappenplan ontvangen voor aanvraag teruggaaf BTW.

H Van der Vegt
een maand geleden

Twee maanden is de zonnepaneel installatie in bedrijf. Storingsvrij!

Even nog over de plaatsing: Één maand tussen offerte en plaatsing. Snel en correct geplaatst. Software app werkt direct na aanmelding correct en storingsvrij.
Een aanrader dus.

Rakesh
een maand geleden

Heel goed werk geleverd

Kees Meereboer
een maand geleden

Mooi werk opgeleverd. Prima advies en goede communicatie tijdens het offerte traject en tijdens uitvoering van de werkzaamheden.

Suradj
een maand geleden

Heel tevreden over alles. Zowel het plaatsen alsmede advies zeer professioneel. Ben echt blij met de zonnepanelen en hoe alles gegaan is.

Ed Snoeker
een maand geleden

Erg tevreden ! Goed werk geleverd met prima info en snelle communicatie ! Zo hoort het ! Niets dan lof !

Sander Coenders
een maand geleden

Hartelijk dank voor het uitstekend geleverde werk. Premium pakket met 12 panelen. Alles is precies gegaan zoals ik had gewilt en gehoopt. Ook fijn het contact via de whatsapp. Altijd bereikbaar en snel antwoord. Alles zit precies waar ik de panelen wil. Beide kanten van het dak benut (oost-west) zonder meerprijs. Waanzinige prijs/kwaliteit.

Lukasz
een maand geleden

We got the sun panels installed in August. Very happy with the price, service and product.
I have requested multiple offers and vanben was by far the best!
Keep recommending vanben to others!

M Toom
2 maanden geleden

Installatie van 14 Denim zonnepanelen met Solar edge omvormer inclusief optimizers, totaal 5530 watt.
De mannen zijn zeer ervaren en deskundig. Waren keurig op tijd en nemen ook de tijd voor de oplevering, alles geheel conform opgave en afspraak dus geen extra kosten.
Een hele scherpe prijs tegen hoge kwaliteit, al met al een absolute aanrader!

J.J. Cock
2 maanden geleden

Zeer deskundig personeel die een goed advies geeft welk pakket het beste past bij de klant, snelle levertijd en een zeer goed prijs/kwaliteit verhouding. In een woord super!

Marco van der Lugt
5 maanden geleden

15 augustus 2020,15 panelen Premium pakket geïnstalleerd. Keurig op tijd en alles volgens plan geïnstalleerd. Vakmensen. Top... En goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dave en Monique
5 maanden geleden

Geachte lezers,

We kunnen alleen maar lof uitspreken voor dit bedrijf. We hebben een premium pakket gekozen van 10 zonnepanelen en vanaf het begin al zijn wij goed geadviseerd en hebben deze vakkundige vaklieden vandaag bij ons de zonnepanelen gemonteerd naar onze wensen. We zijn er enorm blij mee. We willen dit bedrijf echt iedereen aanraden die van plan zijn zonnepanelen te laten plaatsen. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij zijn er tenminste heel erg content mee en willen binnenkort nog 1 zonnepaneel plaatsen want het was om het even of er 11 zou passen. Maar dat gaan we binnenkort doen. Nogmaals zeker een goede aanrader!! Gewoon doen!! Gr, Dave en Monique
uit Almere

Haijo Berendse
6 maanden geleden

Fijne mensen, doen wat ze beloofd hebben. Mooie prijs en goede kwaliteit. Een aanrader.

Marcus
6 maanden geleden

Op 24-072020 door deze firma zonnepanelen laten plaatsen. Vanaf de bestellingen tot aan het plaatsen is alles perfect verlopen set online besteld vervolgens factuur ontvangen en kort daarop een bericht om een datum te plannen.De medewerker was volgens afspraak op tijd heeft eerst alles uitgelegd zijn plan was betreft leggen van panelen en omvormer en vroeg of wij nog wensen hadden betreft plaatsen.Is van start gegaan alles keurig aangesloten en aansluitend alles opgeruimd en een complete uitleg over het systeem gedaan. Dit bedrijf weet hoe het werkt om met zijn klanten om te gaan top!!
Een aanrader.