Reactie plaatsen

Reacties

Paul
2 maanden geleden

08 december 10 zonnepanelen laten plaatsen door firma vanben, wat er afgesproken is maken ze ook waar, de mannen zijn beleefd en werken prima en netjes, kortom zeer tevreden.

Paul
5 maanden geleden

In mei 2022 heb ik 12 AEG panelen met Enphase micro-omvormers laten installeren op plat dak. (VanBen was getipt door een vriend met goede ervaring).
Netjes door Yacine voorbereid en afgestemd, ook nadat ik kleine aanpassingen heb aangevraagd (metered, 3 fase). Yacine reageerde vrij snel (binnen enige uren c.q. 1 dag) op mijn WhatsApps, ondanks zijn zeer drukke werkzaamheden.
Installatie professioneel uitgevoerd, met vakkundig werk aan de groepenkast.
Zelf opgeleverd op het dak en in de groepenkast, ziet er allemaal goed en strak uit.
Direct vanaf de installatie (een ochtend werk) werkt het systeem en levert energie.
Ben dik tevreden!
(Later bij overburen verbaasd gekeken hoe slecht en onprofessioneel andere stunters rommelen op het dak....)

Anjo Schuite
6 maanden geleden

Tot 3 maanden geleden was alles ok en snel gedaan. Alleen nog het vervangen van een automaat en inschatting voor mogelijk panelen erbij. Geen enkele actie; af en toe een whatsapp; telefonisch altijd VM vol; mijn geduld is op en ga het garantiefonds activeren.

Johannes-Renatus Leue
7 maanden geleden

Bestelling #53 1 x Growatt MIN 4200 XE
Wanneer lever je?
Kunt u mij een leveringsdatum geven?
Ik ben de stad uit tot 6.8.22.
Wann liefern Sie?
Können Sie mir einen Liefertermin nennen?
Ich bin bis 6.8.22 verreist.
MfG jo.

jan
9 maanden geleden

heb je de Growatt shine WiFi S op voorraad

dennis begeman
9 maanden geleden

Super nette mensen en zeer correct , alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd , hebben zelfs de kabels in de grond gegraven.
Yacine en collega, bedankt voor de zeer correcte afhandeling . VanBen is echt aan te bevelen.

Petra vermeulen
10 maanden geleden

12 panelen AEG besteld het bleek bij plaatsing dat er toch 1 meer op het dak kon.
Yacine komt deze later monteren.
Yacine en medewerker waren beleefd en hebben netjes gewerkt.
Plaatsing sneller als verwacht.
Qua prijs is Vanben 1 van de gunstigste.
Zodra er meer panelen nodig zijn koop ik zeker weer bij Vanben.

Marcel
een jaar geleden

12 AEG 380 panelen geplaatst waarvan drie op het huis en 9 op de schuur. erg netjes gewerkt door VanBen. ook alles netjes achter gelaten. echt een aanrader!

Youri bennaets
een jaar geleden

12 aeg panelen bij ons geïnstalleerd inclusief omvormer en optimizers tot in de meterkast alles netjes aangesloten en na de klus alles netjes achter gelaten toppers!

Andries
een jaar geleden

Afgelopen zaterdag 16 zonnepanelen geplaatst. De mannen waren er precies op tijd en na vijf uur lag alles strak op het dak en waren de zonnepanelen in bedrijf. Daarna alles keurig opgeruimd. Een absolute aanrader!

Marten
een jaar geleden

Yacine heeft in juni van dit jaar 14 zonnepanelen bij ons geplaatst. Mijn ervaring is zeer positief. Hij heeft veel tijd genomen om alle vragen die ik had te beantwoorden en was totaal niet opdringerig om een pakket te verkopen. Ik heb weken de tijd genomen om af te wegen óf en welk pakket ik zou nemen en telkens was Yacine weer bereid om de telefoontjes en appjes te beantwoorden.

Het aanleggen van het systeem kon al binnen 4 weken nadat ik de offerte had getekend. De heren van Van Ben gingen erg voortvarend en netjes te werk. Binnen 5 uren was alles up and running. Ook hebben ze alles na de werkzaamheden heel netjes achtergelaten. Ook na aansluiting van het systeem is Yacine altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Qua prijs zijn ze een van de scherpste in de markt (ik heb veel verschillende offertes naast elkaar gelegd). Daarnaast bieden ze het ZonZeker certificaat, hetgeen ook nadat het systeem ligt je nog extra zekerheid kan bieden. Ik ben zeer tevreden over Van Ben en kan het iedereen aanbevelen.

Erwin van den Berg
een jaar geleden

Ben benieuwd of dit er ook op komt te staan

Henk Wijnalda
een jaar geleden

Ik kan voor de volle 100% dit bedrijf aan iedereen aanraden. De installateurs zijn vriendelijk, netjes en professioneel. Ook belangrijk om te vermelden is dat de kosten aanzienlijk lager waren dan de offerte van een bedrijf dat vanuit een project van de gemeente Haarlem werd aanbevolen. En ook heel fijn: ze hebben gelijk de dakgoot schoongemaakt, omdat de steiger er toch stond!

Marjolein Tijmes
2 jaar geleden

Na een zeer nette offerte procedure (totaal niet oodringerig) gekozen voor Yacine. Op de plaatsingsdag zag ik direct dat Yacine en zijn collega’s pro’s zijn. Gedreven gingen ze aan de slag. Heel beleefd en netjes. Ik heb een kat die niet naar buiten mag (en ze moeten zo af en toen in en uit) geen enkel probleem, sleutel mee en de deur steeds netjes weer op slot. Minder dan 5 uur was alles geïnstalleerd en werkend. Yacine viel op dat er een aantal zaken in mijn meterkast niet op orde waren, hij vroeg of hij dat voor me mocht aanpassen. En zo gezegd zo gedaan. Wat een fijne man! Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor Yacine van Ben

René Kouwenberg
2 jaar geleden

Nadat de installatie van onze 14 zonnepanelen ivm harde wind niet door kon gaan is deze (in overleg) een week later op zondag(!) ingepland en uitgevoerd.
Yacine en zijn collega werkten secuur, netjes en snel. Bij vragen werd alles duidelijk uitgelegd en toegelicht en na afloop werd alles keurig opgeruimd.
Super!!
Ik kan dan ook alleen maar zeer positief zijn over dit bedrijf en het zeker aanraden.