Reactie plaatsen

Reacties

Marco van der Lugt
2 maanden geleden

15 augustus 2020,15 panelen Premium pakket geïnstalleerd. Keurig op tijd en alles volgens plan geïnstalleerd. Vakmensen. Top... En goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dave en Monique
2 maanden geleden

Geachte lezers,

We kunnen alleen maar lof uitspreken voor dit bedrijf. We hebben een premium pakket gekozen van 10 zonnepanelen en vanaf het begin al zijn wij goed geadviseerd en hebben deze vakkundige vaklieden vandaag bij ons de zonnepanelen gemonteerd naar onze wensen. We zijn er enorm blij mee. We willen dit bedrijf echt iedereen aanraden die van plan zijn zonnepanelen te laten plaatsen. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij zijn er tenminste heel erg content mee en willen binnenkort nog 1 zonnepaneel plaatsen want het was om het even of er 11 zou passen. Maar dat gaan we binnenkort doen. Nogmaals zeker een goede aanrader!! Gewoon doen!! Gr, Dave en Monique
uit Almere

Haijo Berendse
3 maanden geleden

Fijne mensen, doen wat ze beloofd hebben. Mooie prijs en goede kwaliteit. Een aanrader.

Marcus
3 maanden geleden

Op 24-072020 door deze firma zonnepanelen laten plaatsen. Vanaf de bestellingen tot aan het plaatsen is alles perfect verlopen set online besteld vervolgens factuur ontvangen en kort daarop een bericht om een datum te plannen.De medewerker was volgens afspraak op tijd heeft eerst alles uitgelegd zijn plan was betreft leggen van panelen en omvormer en vroeg of wij nog wensen hadden betreft plaatsen.Is van start gegaan alles keurig aangesloten en aansluitend alles opgeruimd en een complete uitleg over het systeem gedaan. Dit bedrijf weet hoe het werkt om met zijn klanten om te gaan top!!
Een aanrader.

E. Berg
3 maanden geleden

Na lang zoeken naar panelen die precies op mijn dak zouden passen was het zoeken naar een installateur die deze kon plaatsen. Niemand behalve Vanben was daar bereid toe. Ik heb veel gezocht naar informatie over het bedrijf. Het gaat toch om een hoop geld. De recensies hier zijn positief en na wat speurwerk kwam ik de overstap van schoonmaak naar zonnepanelen tegen. Erkende installateur via installq en volledig omgeschoold en al jaren installateur zoals de baas aangaf. En dat is te merken! deze mannen hebben een perfecte installatie geleverd.

Rob Mol
6 maanden geleden

heel netjes gewerkt rustig en alles netjes achter gelaten . Nog iets extra gedaan zonder gezeur ! Twijfel je ,niet doen ga met deze jongens in zee en dat zal je niet teleurstellen!!

peter michels
6 maanden geleden

Hoewel ver uit de buurt (Achterhoek) heeft VanBen een uitstekende service verleend. De gekozen panelen waren onvoldoende in voorraad, maar na wat speurwerk zijn de ontbrekende in Belgie gevonden. Het plaatsen verliep uitstekend, Bij het inregelen van de installatie trad er een lastig probleem op, maar ook dat is naar tevredenheid opgelost. Prima bedrijf, aanrader.

Patrick
6 maanden geleden

Op 10/04/2020 - 18 zonnepanelen laten plaatsen.
Zeer tevreden over het gehele traject.
Goede spullen, prijs, installatie. Snel, goed overleg enz.
Zeker een aanrader !
U hoeft niet meer verder ze zoeken !

Dennis Jansen
7 maanden geleden

Ondanks de uitdaging met mijn moeilijk bereikbare dak aan de achterkant, toch tijdig een prima werkend systeem opgeleverd gekregen. Er bleek wat extra werk te zijn, maar hier zijn we na goed overleg en wat geven en nemen uitgekomen. Tenslotte wil ik de scherpe en eerlijke prijs noemen, hiermee is Vanben bijna niet te verslaan in vergelijking met andere installateurs. Chapeau.

Martin Noppert
7 maanden geleden

Ik heb een pakket van 12 panelen laten plaatsen door VanBen, en direct een supermooie opbrengst, zeer knappe prijs betaald voor een pakket dat omgerekend echt in 4 jaar terugverdiend is. 12 zonnepanelen á305wp en opbrengst ruim 3,5mw awesome. Thanks.

Louis
7 maanden geleden

Hallo,

Ik heb 2 kennissen die zonnepanelen willen.
1 x 10 panelen zwart met solaredge en optimizers op pannendak.

1 x 16 panelen blauw op platdak met solaredge en optimizers.

Kan je bij bovenstaande bestelling 5% extra korting geven op de prijzen van de website ?

Xjs Mulder
7 maanden geleden

Zeer professioneel bedrijf waarin mensen werken met verstand van zaken. Service staat bij Yacine hoog in het vaandel. Echt een aanrader! En betaalbaar! Een dikke 10 Thx👍

Fam. Groenendijk
9 maanden geleden

26 panelen laten plaatsen door vanBen. Zeer scherpe prijs en erg vakkundig, dag en nacht bereikbaar. Geen aanbetaling nodig. Kortom een zeer net en betrouwbaar bedrijf! Een dikke 10 jongens 👍🏼 Thx

Jan Daalhuizen
10 maanden geleden

14 panelen AEG325wp geplaatst en we zijn zeer tevreden over de uitvoering, het contact en de communicatie met Yacine.
Afspraken helemaal nagekomen dus we durven van Ben zeker aan te bevelen.

mannak
een jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over het materiaal, de plaatsing en de service én de prijs!