Reactie plaatsen

Reacties

Raymond
5 maanden geleden

Wij hebben 10 juni jongstleden zonnepanelen laten plaatsen door Yacine en zijn collega.Wij zijn zeer en zeer tevreden met de zonnepanelen.Yacine en zijn collega hebben echt hun best gedaan die dag was het ontzettend heet.Maar de heren hebben de zonnepanelen netjes geplaatst.Wij zijn echt blij en tevreden nu nog de zon.Alles werkt prima.

Bedankt Yacine en Collega wij zullen uiteraard al onze kennisen en vrienden Van Ben aanraden.

Chadda
7 maanden geleden

Geen telefonisch bereikbaar

Erik
9 maanden geleden

Netjes gewerkt door Yacine en zijn collega.
Zelfs na een half jaar nog een probleem gehad, wat netjes is opgelost door Van Ben. Klantgerichtheid ben ik zeer tevreden over. Een aanrader!

Danielle
9 maanden geleden

Heel blij met mijn zonnepanelen, vriendelijke mensen en de monteurs hebben netjes hun werk gedaan.
Laat nu de zon maar schijnen, bedankt medewerkers vanben!

Paul
een jaar geleden

08 december 10 zonnepanelen laten plaatsen door firma vanben, wat er afgesproken is maken ze ook waar, de mannen zijn beleefd en werken prima en netjes, kortom zeer tevreden.

Paul
een jaar geleden

In mei 2022 heb ik 12 AEG panelen met Enphase micro-omvormers laten installeren op plat dak. (VanBen was getipt door een vriend met goede ervaring).
Netjes door Yacine voorbereid en afgestemd, ook nadat ik kleine aanpassingen heb aangevraagd (metered, 3 fase). Yacine reageerde vrij snel (binnen enige uren c.q. 1 dag) op mijn WhatsApps, ondanks zijn zeer drukke werkzaamheden.
Installatie professioneel uitgevoerd, met vakkundig werk aan de groepenkast.
Zelf opgeleverd op het dak en in de groepenkast, ziet er allemaal goed en strak uit.
Direct vanaf de installatie (een ochtend werk) werkt het systeem en levert energie.
Ben dik tevreden!
(Later bij overburen verbaasd gekeken hoe slecht en onprofessioneel andere stunters rommelen op het dak....)

Anjo Schuite
een jaar geleden

Tot 3 maanden geleden was alles ok en snel gedaan. Alleen nog het vervangen van een automaat en inschatting voor mogelijk panelen erbij. Geen enkele actie; af en toe een whatsapp; telefonisch altijd VM vol; mijn geduld is op en ga het garantiefonds activeren.

Johannes-Renatus Leue
een jaar geleden

Bestelling #53 1 x Growatt MIN 4200 XE
Wanneer lever je?
Kunt u mij een leveringsdatum geven?
Ik ben de stad uit tot 6.8.22.
Wann liefern Sie?
Können Sie mir einen Liefertermin nennen?
Ich bin bis 6.8.22 verreist.
MfG jo.

jan
2 jaar geleden

heb je de Growatt shine WiFi S op voorraad

dennis begeman
2 jaar geleden

Super nette mensen en zeer correct , alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd , hebben zelfs de kabels in de grond gegraven.
Yacine en collega, bedankt voor de zeer correcte afhandeling . VanBen is echt aan te bevelen.

Petra vermeulen
2 jaar geleden

12 panelen AEG besteld het bleek bij plaatsing dat er toch 1 meer op het dak kon.
Yacine komt deze later monteren.
Yacine en medewerker waren beleefd en hebben netjes gewerkt.
Plaatsing sneller als verwacht.
Qua prijs is Vanben 1 van de gunstigste.
Zodra er meer panelen nodig zijn koop ik zeker weer bij Vanben.

Marcel
2 jaar geleden

12 AEG 380 panelen geplaatst waarvan drie op het huis en 9 op de schuur. erg netjes gewerkt door VanBen. ook alles netjes achter gelaten. echt een aanrader!

Youri bennaets
2 jaar geleden

12 aeg panelen bij ons geïnstalleerd inclusief omvormer en optimizers tot in de meterkast alles netjes aangesloten en na de klus alles netjes achter gelaten toppers!

Andries
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag 16 zonnepanelen geplaatst. De mannen waren er precies op tijd en na vijf uur lag alles strak op het dak en waren de zonnepanelen in bedrijf. Daarna alles keurig opgeruimd. Een absolute aanrader!

Marten
2 jaar geleden

Yacine heeft in juni van dit jaar 14 zonnepanelen bij ons geplaatst. Mijn ervaring is zeer positief. Hij heeft veel tijd genomen om alle vragen die ik had te beantwoorden en was totaal niet opdringerig om een pakket te verkopen. Ik heb weken de tijd genomen om af te wegen óf en welk pakket ik zou nemen en telkens was Yacine weer bereid om de telefoontjes en appjes te beantwoorden.

Het aanleggen van het systeem kon al binnen 4 weken nadat ik de offerte had getekend. De heren van Van Ben gingen erg voortvarend en netjes te werk. Binnen 5 uren was alles up and running. Ook hebben ze alles na de werkzaamheden heel netjes achtergelaten. Ook na aansluiting van het systeem is Yacine altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Qua prijs zijn ze een van de scherpste in de markt (ik heb veel verschillende offertes naast elkaar gelegd). Daarnaast bieden ze het ZonZeker certificaat, hetgeen ook nadat het systeem ligt je nog extra zekerheid kan bieden. Ik ben zeer tevreden over Van Ben en kan het iedereen aanbevelen.