Vanben is sinds 2012 actief in de zonne-energie branche. We hebben door de jaren heen veel technische uitdagende projecten gerealiseerd en daarom hebben we een uitgebreide kennis en ervaring van de zonne-energie opgebouwd. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen omdat wij zelf de installaties uitvoeren. De meeste aanbieders van zonnepanelen op internet besteed het installeren van de zonnepanelen uit aan derden. Wij voeren ook projecten uit waar anderen niet aan willen beginnen. Op deze manier wilt Vanben haar bijdrage leveren aan het verduurzaming van Nederland.

Vanben is een kleine onderneming met grote ambities die eerlijk en transparant is. Wij leveren zelf de panelen en installeren deze ook bij de klant. Bij Vanben staat de kwaliteit en veiligheid van de geplaatst installatie voorop. Wij zullen daarom nooit een oplevering versnellen als dat afdoet aan de kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteit zonnepanelen

Wij leveren en installeren alleen zonnepanelen van goede kwaliteit zoals: LG, AEG,  Hyundai, Jasolar en Longi

Advies op maat

Onze adviseur geeft u het best passende advies op uw situatie. Al uw vragen worden snel en vakkundig beantwoordt.

 

Vakkundige installatie

De installatie van onze zonnepanelen pakketten worden uitsluitend uitgevoerd door erkende installateurs. Door onze jarenlang ervaring kunnen wij u een installatie garanderen van hoog kwaliteit.

Voordelen van zonnepanelen

Lagere energierekening

Door zonnepanelen kunt u uw eigen elektriciteit opwekken. U hoeft dus niet meer volledig energie van de energieleverancier te bekostigen. In de zomer kan het zo zijn dat u uw eigen huishouden van 100% eigen opgewekte energie kan voorzien.

 

CO2 uitstoot beperken

 

De energie die opgewekt wordt door zonnepanelen is schone energie. Bij het opwekken komt geen CO2 vrij. Dit bespaart per jaar 60 kilogram CO2 per m2 zonnepaneel. Zo kunnen we het broeikaseffect tegengaan.

 

Hogere woningwaarde

 

Door te investeren in zonne-energie verhoogt u de waarde van uw huis. U krijgt namelijk een hoger energielabel als u zonnepanelen hebt aangeschaft. Immers hoeft de koper deze moeite en investering niet meer te doen en wel profiteert van lagere energiekosten.